Teaching Mission Translations


Back to List of Translations
Print This Document

Source: http://www.tmarchives.com/transcript_frames.php?tid=367
MEETING WITH ABRAHAM -PERSONAL AGENDAS -MARCH 13,1995
DUTCH: ABRAHAM – PERSOONLIJKE AGENDA’S – 13 maart 1995.

D-Abraham-Persoonlijke Agendas - 13 mart 1995

Leraar: Abraham
Onderwerp: Persoonlijke Agenda’s.
Datum: 13 maart 1995.
Vertaling door Wivine Smets en Michel Ardoullie.

Ik ben met u. Ik ben ABRAHAM. Ik ben blij om weer hier te zijn deze week. U hebt vele ideeën en suggesties besproken met betrekking tot deze maandagnachtvergadering. Ik verzoek u om deze week als groep na te denken over onderwerpen die interessant zijn voor u als groep. Groepen en persoonlijkheden variëren van stad tot stad, van staat tot staat. Wat hier nodig is voor deze groep is niet noodzakelijk nodig of gewenst door een andere groep. U kent elkaar vrij goed.

U wenst misschien wat hulp voor een bepaald onderwerp. Wij, de leerkrachten, vragen u om onderwerpen te bespreken die voor u persoonlijk van belang kunnen zijn. Wij vragen u ook om te overwegen en om na te denken over uw innerlijke gevoelens over de huidige vorm van de groep. Verlangt u echt dat ik of wij u hier wekelijks onderwijzen? Onze bedoeling is niet om u dit op te dringen. Onze huidige bedoeling is om u individueel en collectief bij te staan.

Onze wens nu is u en uw groep op te leiden. Het is niet de bedoeling dat u voor uw onderricht naar anderen zou gaan omdat ze het misschien niet zouden begrijpen of niet dezelfde nauwe verbinding hebben die u onder elkaar hebt. Op de een of andere manier ontvangt elke persoon zijn eigen persoonlijke lessen. U zult uw eigen persoonlijke les ontvangen met of zonder mij. Is het werkelijk uw wens om met dit onderricht door te gaan? Bespreek dit op een geschikt tijdstip.

Als onderricht zo gewenst is verzoek ik u om binnenin u te kijken naar de behoeften van uw zielen. Misschien is er een onderwerp dat ik voor u verder kan toelichten. Ik maak er mijn zaak niet van om uw gedachten te lezen en door groepverlangens te bespreken zult u dichter bij elkaar komen in bewustzijn en op spiritueel gebied. Dit is uw kans om binnenin te kijken en om hulp te krijgen waar dat nodig is, maar ik zeg u, dit is voor u die hier komt.

PERSOONLIJKE AGENDA’S.

Ik zou een paar woorden willen zeggen over persoonlijke agenda's. Motieven kunnen zonder voorbedachte rade egoïstisch zijn. Ze kunnen achter u komen zonder waarschuwing, hoewel het niet uw bedoeling is om egoïstisch te zijn. Soms kan uw geheim agenda onbewust binnenglijden. Hoewel het uw intentie kan zijn om de Wil van de Vader te doen, kunnen uw onderliggende aspiraties de stroom onderbreken van de communicatie afkomstig van de Vader.

Dit betekent niet dat u slecht bent of achteruit gaat of regresseert. Ziet U, dit is begrijpelijk. Dit is natuurlijk. Deze onderliggende persoonlijke agenda kan u belemmeren op uw spiritueel pad. Daarom vraag ik u nauw en eerlijk te kijken naar uw ware innerlijke gevoelens en motieven. Wees niet te hard voor uzelf. Er is niets mis met innerlijke verlangens en gevoelens.

Ik verzoek u om deze innerlijke gevoelens in de handen te leggen van Vader en op hem te wachten. Vader kent uw hart en het pad dat u moet bewandelen. Dus zeg ik, kijk eerlijk naar uw persoonlijke agenda. Geef het aan de Vader en weet dat niets verborgen is voor de Vader. Daarom wees eveneens eerlijk met uzelf. Wanneer u beslissingen neemt, vraag uzelf af "wat zijn mijn ware bedoelingen"? "Ben ik in overeenstemming met de Wil van de Vader"?

Als de Meester recht voor u zou zitten, van aangezicht tot aangezicht, zoals lang geleden met de apostelen, wat zouden Zijn woorden van wijsheid voor u zijn? Welke woorden kunnen van mijn vriend/broer, Ham, aan de oppervlakte komen in uw bewustzijn? Maak u geen zorgen over verborgen egoïstische bedoelingen, want nu heb u de capaciteit om ze te herkennen en ze in de handen van de Vader te leggen.

Ik herinner u om mijn voorstel te bespreken. Ik blijf in contact. Volgende week kunnen we een paar vragen beantwoorden. Tot volgende week, shalom.

Einde.

Voor de definities en uitleg van de woorden in BLAUW gelieve u te richten tot het URANITIA BOEK op

http://www.urantia.org/nl/het-urantia-boek