Teaching Mission Translations


Back to List of Translations
Print This Document

D030903GeAnMaTemperThatSpiritualFire

Illawara District, Australië, 3 September, 2003.

Primair Middenwezen, Andrea.

Machiventa Melchizedek.

Onderwerp: “Matig Dat Geestelijk Vuur.”


                                  Ontvangen door George Barnard.


Andrea: “Wij zijn hier met velen en omringen jou met liefde en energie om jou behulpzaam te zijn in het succes met de overbrenging van deze boodschap.  Dit is Primair Middenwezen, Andrea, mijn dierbare broer.  Het is goed om te zien dat je aan de beterende hand bent, en weer terug aan het dek klimt om bij ons te zijn.


“Het heeft voor jou een aardig lange tijd genomen om te genezen, alhoewel je met het werk door ben gegaan.  Laten wij ons best doen om weer omhoog te klauteren, en om het schip zeilklaar te maken.

Nu is het voor jou noodzakelijk dat jij je meer dan normaal bezig houdt met meditatie na deze lange periode van gedwongen ‘werkeloosheid’.  Neem wat tijd vrij gedurende je dag, en introduceer iets nieuws in je werkdag, iets dat je zeker zal helpen in deze onderbroken reis.

“Nu dan, niemand hier heeft enige blijk gegeven dat ze jou verlaten hebben, en spoedig ben je weer bekwaam genoeg om een of andere Onderwijzer in jou groep aan te roepen.  Dit is nu genoeg voor mij, want spoedig neem ik het vertalen aan voor iemand die wenst dat ik een paar woorden aan jou over breng.”

Machiventa: “Het zal in de komende maanden belangrijk voor jou zijn, om kwesties die jou aanbranden, te ontwijken.  Wat wil zijn, mag zijn.  Er zijn belangrijker plannen die van groter belang zijn – die je in je vizier hebt – vergeleken bij de kleine dingen die van weinig belang zijn op de grote wereld gebeurtenissen, dit is het voor handen liggende onmisbare werk.

“Het is van belang om ander verwikkelingen te vinden.  Ja, en ook om hierin vreugde te vinden en in de hoeveelheid werk welke je lang geleden vrijwillig hebt opgenomen.  Het is belangrijk om wat vrije tijd te nemen, en ook suggereer ik dat jij je terug trekt van deze buitenlandse activiteiten die betrekking hebben op de onrust in deze wereld.

“Het laten gaan van deze interessen, en de toegeving aan enige pauzen, zal een helderder bewustzijn tot resultaat hebben, en je zult een groter aantal waardevolle gelegenheden waarnemen die je anders zou missen.  Zo, accepteer mijn advies dat een langdurige verwikkeling zonder pauze schade berokken kan aan het algemene succes van de voltooing.

“Zodat wanneer je jezelf een pauze gunt, om later weer fris naar je werk terug te keren, dan merk je dat je een helderder overzicht hebt over wat gedaan moet worden, en beter kan uitlopen.  Wij,
van ons (hemelse) gezichtspunt, onderschatten niet het belangrijke werk, welke jullie stervelingen aangenomen hebben in deze Tijd van Correctie.

“Er zijn gelegenheden, wanneer wij – alsnog onvolmaakte wezens – bijna een gevoel van afgunst hebben wanneer wij de prachtige werken, welke sommigen van jullie ondernemen, vergelijken, en ook tot een glorieus einde brengen als werkers in het Koninkrijk, als ambassadeuren, als recruten en vrijwilligers, voor de verzorging van jullie mensen en jullie verblijfplaats in deze tijd van aardse revalidatie als per opdracht van Michael.

“Jullie, als individueele kleine pionnen op het gigantische schaakbord van universum gebeurtenissen, verdienen onze beste wensen, onze bewondering, applaus en de verschuldigde beloning voor werk goed gedaan.  Alhoewel bij tijden, jullie ook moeten proberen om je geestelijk vuur te matigen, om te waarborgen dat je tot je uiterste vermogen levens van balans en vreugde genieten, nooit volmaakt, maar er toch altijd naar gestreven.

“Dit is Machiventa.  Bedankt voor je aandacht en met erkentenis aan onze vriendin, Andrea, die zichzelf beschikbaar heeft gesteld om mijn woorden aan deze ontvanger over te brengen.  Het is goed om hier weer te zijn.

“Aan allen die mijn woorden willen ontvangen, stuur ik mijn liefde.”

Andrea: “Dit is Andrea, George.  Je zult voorzichtig mijn woorden moeten oppikken, waar je ‘de draad mischien kan verliezen,’ en waar de Prins van mij overnam.  Mijn liefde aan jou, tot wij elkaar weer ontmoeten.”

George: “Bedankt Andrea.  Bedankt Machiventa.”

Notering: Een klein ongeluk veroorzaakte dat een beschadigde wervel op mijn ruggegraat drukte, zodat ik voor ongeveer tien weken maar weinig contact had.  Hopelijk zal alles verbeteren, want ook dit contact was nog niet sterk.


© The 11:11 Progress Group
Toujours au Service de Michael
Altijd in Dienst van Michael.
http://www.1111publishers.com