Teaching Mission Translations


Back to List of Translations
Print This Document

Illawarra District, Australie, 6 Juli, 2003.

“De Schriftgeleerde.”

Onderwerp: “Op de Hoge Stalen Kabel van het Stervelijk Leven.”


De Schriftgeleerde: “Om op een hoge kabel, die tussen twee gebouwen gespannen staat, van de een naar de andere kant te wandelen, neemt veel voorzorg, bekwaamheid en moed, zoals ook bij veel onzekere reizen in het leven.


“Als kabellopers, moeten jullie stalen kabels aan beide einden goed bevestigd zijn, en de spankracht van je wandelpaden in de lucht moet precies goed zijn. Het is nodig om op een lager niveau veel te oefenen boven een zachte landings plaats, zodat jullie een onfeilbare rapheid ontwikkellen, en het routine – een tweede natuur wordt. En als jullie je nu voorbereiden voor je wandelingen op grote hoogte, moet de kakofonie van het verkeer beneden jullie niet gaan afleiden.


“Bovendien, en alhoewel je sterk moet zijn om deze vracht te dragen, is het de balanseerstok die jullie moet helpen in het streven om het evenwicht te behouden op deze duizeligmakende hoogte boven de straten, en terwijl je voorzichtig de ene voet voor de andere zet.


“Het is zoveel beter om dit gereedschap voor een betere balans te gebruiken, dan gewoonweg je armen uit te spreiden.


“Op jullie pad door het leven, moet je vaak je beginpunten en gewenste einddoelen opnieuw bepalen en besluiten, als je werkt, voort ploeterd, bid en leert, en als de door jullie op prijs gestelde doel op afgemeten betrouwbare voorzichtige stap op zijn tijd nader komt. Op deze reistochten moet je niet teveel maar ook niet te weinig spanning op jullie zelf zetten. Het is altijd nodig om gebalanseerd te blijven om vooruitgang te maken.


“Willen jullie het alleen gaan, of zullen jullie met veel moed naar ons uitreiken voor onze hulp en balans op de hoge stalen kabels van jullie stervelijke levens? Zullen jullie niet terug kijken, maar vooruit gaan in groot vertrouwen? Zullen jullie niet afgeleid worden door de vele stemmen, welke jullie van het eeuwige doel af willen houden?


“Mijn naam is moeilijk uit te spreken. Mijn nummer is van groot getal. Ik ben een engel, als ook een secretaris, maar velen kennen mij, en ook jij mag mij “De Schriftgeleerde” noemen.


“Voor een moment voelde ik dat jij je iets van dit contact terug trok, maar wij hebben elkaar reeds eerder gesproken. Wij kennen elkaar wel, want wij hebben vaak geconverseerd in beelden en woorden toen we lang geleden tezamen werkten.


“Ik stuur jou mijn liefde.”


George: “Vriendelijk bedankt, beste Schriftgeleerde.”


Notering: Ik weet eigenlijk niet wat ik deze “boodschap” noemen moet, want het kwam in beide, beeld en woord.


The 11:11 Progress Group.
Encore au Service de Michael.

Altijd in Dienst van Michael.
www.1111publishers.com